MONUMENTEN DRIVE Winterswijk
zaterdag 28 september 2024

Leer Bridgen voor Beginners

Heeft U de deelnemers aan de grote bridge-drive in het centrum van Winterswijk zien spelen en heeft dat Uw interesse gewekt? 

Of heeft U vroeger bridgen geleerd, maar lang niets meer mee gedaan? Of lang genoeg klaverjas gespeeld en bent U aan iets nieuws toe? Of nog nooit kaart gespeeld en wilt U graag bridge leren?

Voor iedereen, ongeacht kennis of ervaring, organiseert Bridgeclub De Robber  de cursus ‘Bridgen voor Beginners’.  De cursus bestaat uit 2 delen van elk 10 lessen en wordt gegeven op dinsdagmiddag van 13:30 tot 16:00 uur in het Zonnebrinkcentrum aan de Zonnebrink 61 in Winterswijk. In deze cursus wordt, aan de hand van twee boekjes, door een ervaren (bridge)docent uitgelegd hoe het bieden en afspelen in zijn werk gaat. De prijs voor de 20 lessen bedraagt 119€. Dit is inclusief het lesmateriaal, waaronder de 2 boekjes, maar exclusief consumpties. Na afloop van deze 20 middagen kunnen de studenten ook nog 10 middagen meespelen in een oefenclub. Voor verdere informatie of opgave kunt U mailen naar de wedstrijdleider René Vielvoije via wedstrijdleider@derobber.nl.

  • Start informeer bij wedstrijdleider@derobber.nl
  • Aantal lessen 20 middagen + 10 oefenmiddagen (optioneel)
  • Kosten 119 €


 


E-mailen
Info