MONUMENTEN DRIVE Winterswijk
zaterdag 28 september 2024

Een bridgedrive in unieke monumenten

De Monumenten Drive Winterswijk is een bridge-drive die gespeeld wordt in allerlei historische gebouwen die vrijwel allemaal rijksmonument zijn of op de gemeentelijke monumentenlijst staan.  Sommige locaties zijn speciaal voor deze gelegenheid opengesteld. Een unieke gelegenheid om daar eens binnen te kijken en om daarin te kunnen bridgen.  

De monumenten liggen verspreid over het gezellige centrum, dat op zaterdag extra levendig is door de zaterdagmarkt, de rondom de Markt aanwezige horeca  en de vele Duitse bezoekers. Er worden 9 ronden van 3 spellen gespeeld, tussen de ronden wandelen de deelnemers van monument naar monument.

 

Registratie en Lunch

De Monumenten Drive start centraal in de speelzaal van Bridgeclub de Robber die gelegen is in het Zonnebrink centrum aan de Zonnebrink 61. Aangemelde deelnemers kunnen zich hier registreren vanaf vanaf 9:15 tot 09:45 's morgens.    

Na registratie wandelen de deelnemers naar de 1e locatie. Er zijn 11 verschillende locaties waarvan elke deelnemer er minimaal 9 bezoekt. De 1e ronde start om 10:30.  

Elke ronde duurt ongeveer 25 minuten waarin 3 spellen worden gespeeld. 

Na de 4e ronde bridge krijgen alle deelnemers een lunch aangeboden. Voor deelnemers die minder mobiel zijn is een KORTE route beschikbaar.

Uw deelname is pas definitief na ontvangst van uw betaling. 

Zoekt U een partner om mee te spelen? Laat het ons weten, wij proberen iemand voor U te vinden!

Prijzen en Prijsuitreiking
Rond 17:30 kunnen de deelnemers op het startpunt de prijsuitreiking meemaken. Er zijn leuke prijzen beschikbaar! Let op: aanwezigheid is vereist voor het ontvangen van uw prijs. 

1e prijs: Waardebon hotel overnachting (details volgen)

2e prijs: Culinaire Bridgedrive 2025 (7-gangen bridgedrive op 2-2-2025 in het Pakhuys verzorgd door restaurant de Nachtwacht)

3e prijs: Gratis deelname Monumentendrive 2025

4e prijs: 2 waardebonnen

5e prijs: 2 waardebonnen

10e, 20e, 30e, etc plaats: 2 flessen wijn 


Download hier onze flyer van 2024!


Elk niveau en Topintegraal

De Monumentendrive is een open bridgedrive waaraan bridgers van elk niveau kunnen deelnemen. 

Op iedere locatie is een begeleider van de club aanwezig die kan helpen bij vragen of problemen. 

De scores  worden verwerkt met bridgemates. 

Quiz

Bij uw registratie 's morgens ontvangt elke deelnemer een quiz-formulier met vragen over de monumenten die wij bezoeken. Voor de winnaars van deze quiz zijn 3 jaarabonnementen op het magazine Bridge Beter beschikbaar!


Goodie-Bag

Aan het eind van de dag ontvangt elke deelnemer een goodie-bag met leuke artikelen uit de Achterhoek en tevens een boekje met spelverdelingen.

 


 

 

 

E-mailen
Info